Här är succévideon och kampsången ”Bästa alternativet – Det Bjuva livet”.

Se Metallic Rollatorz syn på allt som händer i politikens värld.

Missa inte våra sköna valplakat med texter som ”Högre SKRATT för pensionärer!”, ”Ökat stöd för hemmabakat fikabröd”, ”Slopad broms på rollatorer”…

Metallic Rollatorz – Bästa alternativet DET BJUVA LIVET

Metallic Rollatorz i succén Bästa alternativet – Det Bjuva livet. Inga Floskler 91 och Världens äldsta band ger äldre rätt att rocka fett.DELA gärna så alla får njuta av Det Bjuva livet.#detbjuvalivet, #hörnan, #metallicrollatorz, #bjuv, #bjuvskommun, #tyringe, #helsingborg, #söderåsen, #osby, #åstorp, #klippan, #hässleholm, #perstorp, #kristianstad, #skåne, #ängelholm, #news55, #hd, #norraskåne, #lokaltidningensöderåsen, #kvällsposten, #p4kristianstad, #svt, #tv4, #senior, #äldre, #pensionär, #spf, #pro, #uppskattat

Slået op af Det Bjuva Livet – Guldkant i tillvaron i Tirsdag den 18. september 2018